HAKKIMIZDA

ÖZDAL KOMPOST VE DAL MANTAR, SALAMURA KONSERVE TESİSLERİ
Antalya ilinin önde gelen İnşaat ve Turizm şirketlerinden olan Özdal Kompost İnşaat Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından Korkuteli ilçe sınırları içerisinde kurulmuş mantarcılık sektörüne hizmet veren birbirinden ayrı modern tesislerdir.

ÖZDAL KOMPOST
Kültür Mantarının en önemli hammaddelerinden biri olan Mantar Kompostu üretiminde farklı bir bakış açısı sergilemek amacı ile 2003 yılının son aylarında Korkuteli - Bozova Karayolu 8.km Akyar Köyü mevkiinde 2 ayrı Kompost fabrikası ile toplam 80.000m² ’lik bir alanda 2 şube olarak kompost üretimi yapmaya başlamıştır. Çok kısa bir süre içerisinde Türkiye’nin en büyük ve en son teknoloji ile üretim yapan kompost tesislerinden birisi haline gelen Özdal Kompost, kaliteli, tutarlı, kesintisiz üretim yaparak sektöre farklı bir anlayış getirmiş, bu çalışma prensipleri ile de pazarda kısa sürede çok önemli bir yer edinmiştir. Kompost Tesislerimiz teknolojik olarak son derece ileri ekipman ve sistemlerle donatılmıştır. Kompost pastörize tünellerimizde(Faz II) ve bunkerlerde (Faz I tünelleri) Fancom bilgisayar ve ekipmanları , Christiaens Oksijen kontrol sistemi ve Dalsem tarafından sağlanan spigotlar kullanılmıştır.

DAL MANTAR
Dal Mantar, Salamura ve Konserve Tesisleri, 2007 yılı Ocak ayında Korkuteli -Yelten Kasabasında 15000 m²’lik bir alanda kurulmuştur. Kompost tedariği Özdal Kompost tarafından sağlanan tesisimizde, taze kültür mantarı üretimini yaptığımız aylık 150 ton mantar üretim kapasiteli 31 adet üretim odaları bulunmaktadır. Kültür mantarı üretimlerimiz İTU - İyi Tarım Uygulamaları ve GLOBAL G.A.P sistem normlarına uygun olarak yapılmaktadır. Mantar üretim odalarımızda Hollanda standartlarında modern ısıtma-soğutma grupları ile yine Fancom bilgisayarlarının kontrol ettiği modern teknolojik takip sistemleri bulunmaktadır. Günlük üretilen taze kültür mantarları, 4-9 kglık plastik kasalar içinde dökme ve 300-400-800-1000 grlık paketler halinde ambalajlanarak satışa sunulmaktadır. Dal Mantar Konserve – Salamura bölümü, ilk kurulduğu yer olan Yelten’ den 2018 yılında 6000 m2’lik bir alanda, son teknoloji ile donanımlı, günlük 20 ton taze mantar işleme kapasiteli yeni kurulan Konserve fabrikamıza taşınmıştır. Salamura ve konserve mantarlar, müşteri taleplerine göre bütün ve dilimlenmiş olarak alternatifli kovalarda, kolilenmiş teneke ambalajlarda satışa hazır hale getirilir. Ürünlerimizin Türkiye’nin tüm illerine dağıtımı, kendi satış ve pazarlama ağımızla gerçekleşmektedir. Müşteri portföyümüzde Antalya-Bursa-İstanbul hattı üzerinde bulunan çeşitli işletmeler, Antalya merkezinde bulunan turizme yönelik çalışan işletmeler, Ege sahillerindeki otellere hizmet veren gıda toptancıları, Türkiye çapındaki büyük gıda toptancıları, Ulusal ve global zincir marketler yer almaktadır. Tüm mantar ürün sevkiyatlarımız frigofrik araç filomuzla yapılmaktadır. Kompost, Taze Mantar, Salamura ve Konserve üretimlerimiz, konusunda uzman, bilgi birikimi ve tecrübesi yüksek, Gıda mühendisi, Ziraat Mühendisi ve Mantar üretim teknikerlerimiz öncülüğünde yapılmaktadır. Ayrıca teknik ekibimiz, üreticilerimizin mantar üretimindeki eksiklerini gideren bir eğitim kurumu gibi çalışmakta, mantar üretiminin daha bilinçli yapılması için büyük bir çaba harcamaktadırlar. Tesislerimizde üretimden satışa kadar tüm proses, ISO 9001, ISO 22000 HACCP kalite yönetim sistemleri üzerine kurulmuştur.

VİZYON-MİSYON

VİZYONUMUZ 
Şirketimiz, tüm faaliyet gösterdiği sektörde farklılıklar yaratarak müşteri beklentilerinin üzerinde hizmet ve kaliteyi sunmayı hedeflemektedir.

MİSYONUMUZ VE DEĞERLERİMİZ 
Güvenilir olmak 
Girişimcilik ruhu
Sürekli büyümek
Müşteri odaklılık
Sorumluluk bilinci 
Daima en büyük olma 
Ahlaki değerlere bağlılık 
İşe ve insana yatırım yapmak 
Kalite ve yaygın hizmet anlayışı
Verimli ve karlı bir işletme olarak sürekli var olmak.

BAĞIMSIZ DENETİM

ANDSPICA BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş. 

MUSTAFA KEMAL MH.DUMLUPINAR BULV.NO:266/B 

TEPE PRIME İŞ MERKEZİ B BLOK OFİS NO:103 ÇANKAYA / ANKARA 

TEL: ( 0312) 284 50 01 
 FAX: ( 0312) 284 50 02  

MERSİS NUMARALARI

 ÖZDAL A.Ş. MERKEZ
.0674044766500021 

ÖZDAL A.Ş. KORKUTELİ
.0674044766553153   
 
ÖZDAL A.Ş. AKYAR
.0674044766597195 

ÖZDAL A.Ş. YELTEN
.0674044766500032 

ÖZDAL A.Ş. HAL
.0674044766553175  

VERİ GÜVENLİĞİ

Firmamızın ilk önceliği Veri Güvenliğidir. İşlenen tüm veriler kanuna uygun, bildirimi yapılan şekilde gerçekleşmektedir. Sektörde öncü firmamız bir çok alanda yenilikleri en hızlı şekilde uyguladığı gibi Kişisel Verilerin Korunmasında da üstüne düşeni en önce yapan firmalardan olmuştur. Firmamız Verbis sistemine ilk kayıt olan ve uygulamaya geçen firmalardan birisidir. 
Firmamızın Verbis üzerindeki aktif kaydına ulaşmak için Tıklayınız.

İNSAN KAYNAKLARI

Firmamız İnsan Kaynakları birimine yazılı başvuruda bulunup, taleplerinizi ik@ozdalkompost.com mail adresine iletebilirsiniz 
veya
0(242) 659 64 46 
telefon numarasından İnsan Kaynakları birimine bağlanabilirsiniz.